Albin Kurti po i nderron fjalet me shpesh se çorapet… Para nje viti: “Zgjedhjet mund te mbahen me maska e dezinfektues”

admin 0

Albin Kurti po i nderron fjalet me shpesh se çorapet… Para nje viti: “Zgjedhjet mund te mbahen me maska e dezinfektues”

Kurti para një viti: Jemi mirë në sondazhe, zgjedh,jet mund të mbahen, me maska e dezin,fektues.Kreu i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, në një intervistë të dhënë në shtatorin e vitit të kaluar në emis,ionin “DESKU” të KTV-së, kishte treguar se kishin filluar për,gatitjet për zgjedh,jet e brendshme në parti. Kurti thoshte se përmes procesit zgjedh,or në parti do të dëshmonin se është e mundur mbajtja e zgjedh,jeve edhe në nivel vendi edhe pse në situatë p jandem,ijke, shkruan Gazeta Express.
Kurti thoshte se do të për,doreshin maskat e dezin,fektuesit, derisa përmendte mbajtjen e zgjedh,jeve në Kore të Jugut dhe vende të ndryshme në Ballkan për të mbështetur kër,kesën e tij për mbajtjen e tyre.Por, kur sot janë afruar zgjedh,jet lokale, numri dy i partisë së Kurtit, Glauk Konjufca, e ka hedhur në publik idenë e shtyrjes së zgjedh,jeve.Nga opozita, kjo ide e Konjufcës është kundër,shtuar ashpër, derisa kanë thënë se është treguese që VV po frikësohet nga zgjedh,jet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *