“Albin Rrenaveci” | Kritika Te Medha Per Albin Kurtin Dhe Qeverine E Tij. “Astrit Te Harruan”

admin 0

“Albin Rrenaveci” | Kritika Te Medha Per Albin Kurtin Dhe Qeverine E Tij. “Astrit Te Harruan”

Muhaxheri i PDK-së – VV-së: Astrit të har,ruan.Zyrtari i Partisë Demokratike të Kosovës, Arton Muhaxheri, përmes një shkrimi, ka kritikuar Qeverinë Kurti, duke thënë se ka pritur që në 30 ditë të qeverisjes së t,yre, të ndërmarrin një hap sado mini,mal për zbardhjen e ra,tit të Astrit Deharit.Mirëpo, sipas Muhaxherit një gjë e tillë nuk është bërë nga ana e tyre, duke thë,në se e harruan Astrit Deharin.

Shkrimi i tij i plotë:30 ditë qeverisje të Kurtit kam prit që do ta bëjë një hap sado minimal për zbardhjen e rastit të Astrit Deharit, mbi fatkeqësinë e të cilit ngritën kauzë për të ard,hë në pushtet.#Astrittëharruan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *