“Albin TRADHTARI” Po I Debon Veteranet E UCK-Se Nje Nga Nje Nga Kosova, Kesaj Rradhe Snajperistin Gjerman Te Koshares. E Pa Besueshme

admin 0

“Albin TRADHTARI” Po I Debon Veteranet E UCK-Se Nje Nga Nje Nga Kosova, Kesaj Rradhe Snajperistin Gjerman Te Koshares. E Pa Besueshme

Mike Spath snajperisti gjerman i Koshares nen komanden e Hisen Berisha dhe Komandantit legjendar Agim Ramadani KATANA ai krah per krah me ta pa pushim r rezik oji jeten e tij per te cliruar Kosoven. Ai se fundi ka hedhur ne rrjet profilin e tij zyrtar nje lajm ku thote: “So people, I’m looking for an apartment in Durres before April 25th.”(Pra ai po thote: Njerez un po kerkoj per nje apartament ne Durres per para 25 Prillit), dhe me poshte ai ne komente vazhdon duke treguar se shkaku i Albin Kurtit qe nuk po e do me ketu ne Kosove ai eshte i detyruar te largohet dhe te kerkoje Azil tek armiqte tane ne Greqi apo Bosnje. Me poshte e keni profilin e tij nese ndokush nga ju deshiron kete veteran ta ndihmoje:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *