“Albini Pro.Blem I Madh, As Nuk Po Blihet, As Nuk Po Shitet”

admin 0

“Albini Pro.Blem I Madh, As Nuk Po Blihet, As Nuk Po Shitet”

Ish-eprori i lartë i U Ç K-së dhe ish-agje nti i SHIK-ut, Naim Miftari, përmes një postimi në Facebook, thotë se Albin Kurti u bë problem i madh.
Ai shkruar se Kurti as nuk po shitet, e as nuk po blihet.
Miftari shkruan se nuk bën me qenë politikanë i tillë në Kosovë, pasi te populli nëse nuk je politikan rrenc e masht rues nuk ke ardhmëri.
Postimi i plotë:
Ky far Albini shumë problem i madh u bë.
As nuk po shitet, as nuk po blihet.
Nuk bën me qenë politikan i tillë, në Kosovë te populli i jonë si duket nëse nuk je politikan rrenc, zuzar, hajn, i korruptuar, mashtrues, gënjeshtar, dhe kurvar e tradhtar nuk ki ardhmëri me qenë,”shtet-formus”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *