Alergjitë Ju Bëjnë Me Kruajtje Sysh Dhe Teshtima? Me Këtë Recete Popullore Mund Të Shpëtoni Njëherë E Përgjithmonë

admin 0

Alergjitë Ju Bëjnë Me Kruajtje Sysh Dhe Teshtima? Me Këtë Recete Popullore Mund Të Shpëtoni Njëherë E Përgjithmonë

Tani është pikërisht sezoni i alergjive. Pranvera njihet si stina ku shumica njerëzve nuk arrijnë as të dalin jashtë për shkak të pasojave që vijnë nga polenat. Keni hundët me sekkreciione, sytë që ju kruhen dhe ju lotojnë sytë? Është sezoni i alergjisë. Sipas Kolegjit Amerikan të Alergjisë, Astmës dhe Imunologjisë, alergjitë ndikojnë më shumë se në 50 milionë njerëz.
Alergjitë sezonale shkaktohen nga polena në pemë barërat e këqiija dhe sporet e miellit. Njerëzit me një ndjeshmëri të lartë ndaj këtyre poleneve vuaajnnë nga simptoma që mund të jenë irriituesee. Përgatitja e këtij lëngu magjik do t’ju ndihmojë që të zgjidhni këto problem.
Merreni një lugë gjelle mjaltë dhe vendoseni brenda 200 mililitrave ujë të ftohtë. Lëreni të qëndroj për 3 orë. Pastaj pastrojeni hundën me të.
Këshillë
Për parandalimin e alergjisë brenda hundës tuaj, para se të largoheni nga shtëpia, shpëlajeni hundën me vaj ulliri.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *