Ambasadori Kosnett Jep Lajm Te Madh Per Kosoven !! Ja Cfare Beri Biden Me Marreveshjen E Uashingtonit…

admin 0

Ambasadori Kosnett Jep Lajm Te Madh Per Kosoven !! Ja Cfare Beri Biden Me Marreveshjen E Uashingtonit…

Kosnett ka thene se admini.strata e presidentit amerikan Joe Biden e ka shqyr.tuar me kujdes punen e bere nga admi nistrata amerikane paraprake, dhe ka ardhur ne per.fundim se ne to ka shume pjese te vlefshme.I pyetur se a eshte marre veshja e Washington-it baze per vazhdimin e bise.dimeve Kosove-Serbi, Kosnett ka theksuar se admini.strata e Biden-it e ka per qafuar marreveshjen.
Admini.strata e Bidenit ka perqafuar marre veshjen e Washingtonit teresisht. Por kjo nuk do te thote qe kur Qeve.ria e Kosoves dhe ajo e Serbise takohen nen patro.nazhin e BEse, per te vazhduar perpara, ajo eshte skica e vetme per te bise.duar… Ke elemente poli.tike qe nuk jane diskutuar ne ate marre veshje, tha Kosnett.
Amba sadori i Shteteve te Bash.kuara te Amerikes ne Kosove, Philip Kosnett, eshte dekla.ruar rreth dokumenteve te fundit qe po qarku.llojne ne media per ndryshimin e kufijve ne Ball.kanin Perendimor.
Nuk e di kush i shkruan keto doku.mente jozyrtare, por kushdo qe po i shkruan me siguri ge.zohet nga reagimi i tepruar, tha Kosnett.
Ai ka thek.suar se as SHBA e as partneret evro.piane nuk kane fare interesim per te nxitur apo shtyre çfare do shkembimi terri.tori ne Kosoves te palet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *