Amerika heq vizat për Kroacinë: Punuan fort dhe e merituan

admin 0

Amerika heq vizat për Kroacinë: Punuan fort dhe e merituan

Sekretari amerikan i Shtetit, Anthony Blinken propozoi që Kroacia të hyjë në programin e regjimit pa viza me Shtetet e Bashkuara.
Siç shpjegoi ai në një mesazh në Twitter, udhëtimi pa viza për qytetarët kroatë, u bë pas “përparimit të madh të kroatëve për të përmbushur standardet strikte për vendet pjesëmarrëse në program”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *