Analisti i njohur zbulon planet e brendshme të Sali Berishës: “Jua ka lënë amanet”…

admin 0

Analisti i njohur zbulon planet e brendshme të Sali Berishës: “Jua ka lënë amanet”…

Analisti i njohur Arjan Curri ashtu si shumë persona të tjerë ka komentuar ngjarjet e çuditshme që po nd.odhin në Partinë Demokratike.Me afrimin e zgjedhjeve për kryetarin e ri të partisë, shumë e më shumë persona janë të mendimit që asgjë në këtë parti nuk ka për të ndryshuar. Ai tha për emisionin “Të Paekspozuarit” që Basha nuk ka ndërmend t’i dorëzojë çelsat pasi PD është një investim i madh i Sali Berishës. Ish-kryeministri, sipas tij po bën të pamundurën që ta lërë amanet trashëgiminë e tij.
“Unë mendoj që ky nuk do të tërhiqet. Kot lodheni. PD, me gjithë respektin për ata që mendojnë ndryshe nga Basha, është investim personal i individëve dhe familjarëve të tyre. Kanë karakter bajraktarizmi, ose klanor. Ka anëtarë të PD që thonë do të votojmë Bashën, se e kemi amanet nga Saliu. PD, duam apo nuk duam, është investim personal i Berishës dhe i Bashës. T’ju thuash njerëzve, që të ikë Basha dhe të vijë tjetër, ai nuk e bën.

A ka ndonjëri këllqe t’ia marrë çelësat? Ai do të kërkoj rikonf.irmim dhe do të rikonfi.rmohet. A ndodh gjë nga këto që themi ne? Jo, për fat të keq. A mund ti themi zotit Basha, dorëzo çelësat? Nuk i jep ai. Interesa kryesisht ekonomike. Ndoshta kanë ven.dosur ta mbajnë ashtu, të presin rradhën, ta mbyllin. Ne bëjmë gabim që identifikojmë PD-në me opozitën dhe opo.zitën me PD-në“, tha Curri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *