Analisti Kosovar:Mos jau nxini për të madhe hoxhallarëve kur folin për gra, se ata i kanë kah dy

admin 0

Analisti Kosovar:Mos jau nxini për të madhe hoxhallarëve kur folin për gra, se ata i kanë kah dy

Ai ka pretenduar se hoxhallarët e Kosovës po bëjnë sh kelje lígjore duke shkelur monogaminë dhe duke u martuar me nga dy gra.
“Mos jau nxíni për të madhe hoxhallarëve kur folin për gra, se ata i kanë kah dy!” – ka shkruar ai.
Islami si në çdo postim tjetër ka vënë hashtagun “mos u tut”.
Shefqet Krasniqi deklaroi mbrëmë se “gratë e kishin vendin në kuzhinë, e burrat në odë” që sh kaktoi reagim të madh publik.

Shkrimi i plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *