Analisti Mehmeti: Kush i beson Edi Ramës është ko.pil i Enverit, ai është krua ku lajnë duart e përg.jakura ‘vuçiçët’ e Serbisë….

admin 0

Analisti Mehmeti: Kush i beson Edi Ramës është ko.pil i Enverit, ai është krua ku lajnë duart e përg.jakura ‘vuçiçët’ e Serbisë….

Mehmeti ka publikuar një shënim në portalin “Zeni.net” ku thotë se ata që besojnë kryeministrin Edi Rama janë kom.unistë. Sipas analistit, shefi i qeverisë shqiptare po shërben si krua ku lajnë du.art e përg.jakura ‘vuçiçët’ e Serbisë.
Shkrimi i plotë
Pas tetë viteve drejtim të vendit, Kryeministri pohoi atë që me vite flitet e thuhet nëpër kafenetë e Shqipërisë: se ka pjesëtarë të policisë të cilët i paguan populli, por u shërbejnë të fortëve dhe kri.minelëve.
E tha këtë duke u shtirë se vonë e ka kuptuar sa kanë deg.raduar ins.titucionet e shtetit dhe, duke dashur të kumtojë atë që donë ta dëgjojë populli, atë që e shton dendësinë e mjegullës që e mbulon mall.kimin që ka plla.kosur vendin.
Ndërkohë, Kryeministri i Shqipërisë, e heshtë atë që e dinë, por nuk guxon ta thotë: se institucionet e shtetit degr.adojnë aty ku pushtetarët janë shër.bëtorë të kr.imit dhe të nëntokës politike. Pra aty ku pushtetarët i ngjajnë qenit të tër.buar, mbi trupin e të cilit bëjnë aheng ple.shtat e mo.rrat, por ai nuk ka kohë të kruhet e të lehë, sepse merret me copën e mis.hit që ka ë go.jë – me zhvatjen e Shqipërisë!
Pra Piktori foli për poli.cinë duke për.dorë dhun.tinë që ka: oratorinë e cila, te naivët, ia mbulon atë që bënë dhe e shpërfaq të atillë siç nuk është. Foli pra jo si krye fajtor për zhbërjen e shtetit, por si të ishte përfaqësues i ndonjë organizate joqeveritare, apo ashtu siç flasin diplomatët e huaj, ashtu siç mund të flet vetëm një burrështetas që beson se ata që e dëgjojnë, as e kuptojnë çka u thotë dhe as dinë gjë.
Po atë dhunti ai e përdorë për ta mbuluar edhe vëllazërinë me Vuçiqin dhe armi.qësimin me gjithë shqiptarët që e kritikojnë atë. Për ta mbuluar të vërtetën se, si askush tjetër në këtë Ballkan, ai është bërë krua nga i cili i la.jnë duart e përg.jakura të gjithë ‘vuçiqët’ e Serbisë, të dalë nga kapota e Millosheviqit, e që sot i janë përkushtuar ‘mini Shengenit’. ‘Mini Shengenit’ që burrështetasve serb ua mbulon të shkuarën luf.tëndjellëse, e disa burrështetasve shqiptarë të sotmen ‘hajd.utokrate’.
Dhe ku ta dish, mbase e tëra ka të bëjë me atë se edhe shumica e votuesve të sotëm, njësoj si kom.unistët e djeshëm që shtireshin se nuk i shohin kr.imet e xhaxhit Enver, bëhen se nuk e shohin se e ardhmja e shqiptarisë është marr pe.ng nga pushtetarët që shtiren se janë profetë, por që u shërbejnë kri.minelëve, nga burrështetasit, që lavdinë e vet e ndërtojnë mbi mjer.imin e vendit dhe popullit të vet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *