Analisti Nexhmedin Spahiu “godet” rende Arben Vitine – Nuk e di qysh po ka ftyre me dale ne Televizion e leje me kandidu per Prishtinen

admin 0

Analisti Nexhmedin Spahiu “godet” rende Arben Vitine – Nuk e di qysh po ka ftyre me dale ne Televizion e leje me kandidu per Prishtinen

Analisti politik e profesori i shkencave politike Nexhmedin Spahiu e ka kr.iti.kuar rë.n.dë ministrin e Shëndetësisë Arben Vitia, për siç thotë ai, paa.ft.ësi totale për të men.axh.uar.“Është ska.nd.al tepër i madh dhe më habit fakti që s’ka as reagim të opozitës çfarë do të duhej të kishte. Ska.dim.i i 133 mijë vak.sin.ave që kushtojnë miliona euro në ndërkohë që një përqindje e madhe e popullsisë është e pav.ak.sinu.ar ende. Kjo është paaf.tës.i totale për të men.axhu.ar”.
“Nuk e di qysh ka fytyrë Arben Vitia me dalë në televizion më, e lëre më të kandidojë për kryetar të Prishtinës. Ish dashtë me i ardhë ma.rre me pa dikush si ministër, sepse përgjegjësia do të duhej të vijë prej tij e jo veç ai me u shkarku, por i gjithë zin.xhi.ri deri te ndoshta drejtorët e shtëpive të shën.det.it nëpër komuna për këtë mos.men.ax.him të duhur që është s.kan.dal”.“Po të isha ministër e të më të ndodhte një gjë e tillë, unë më kurrë nuk do të dilja në publik”, ka deklaruar ai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *