Anton Quni ‘Deklason’ Qeverinë Kurti:”Ky Është Vetëm Fillimi, S’keni Parë Gjë Akoma”!!!

admin 0

Anton Quni ‘Deklason’ Qeverinë Kurti:”Ky Është Vetëm Fillimi, S’keni Parë Gjë Akoma”!!!

Deputeti i LDK-së, Anton Quni ka reaguar pas ngjarjeve të sotme ku p0.lic.ia në mëngjes shkoi në redaksinë e “Insajderit” për të intervistuar drejtorin Parim Olluri lidhur me hulumtimin e publikuar për vah.ks.inat.Anton Quni ka thënë se java e përmbyll me linçimin ndaj mediave, e që sipas tij ky është vetëm fillimi dhe s’është parë gjë akoma.
“Për një javë. Java nisi me zhvatjen e 1.4 milion eurove nga kompanitë fantome në Prizren, vazhduan me mbylljen e zyreve të partive politike në Prizren, dhe për fundjavë u munduan të linçojnë dhe frikësojnë mediat kinse për “mbrojtje të sekretit shtetëror”. Ky është vetëm fillimi. Ende asgje skeni parë.Ngrite zërin, mos hesht”, ka shkruar Deputeti i LDK-se Anton Quni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *