Antonelën e kerkojne nuse në Kosovë, ajo i habit te gjithe me postimin e saj(Foto)

admin 0


Antonelën e kerkojne nuse në Kosovë, ajo i habit te gjithe me postimin e saj(Foto)

Antonela pak ditë më parë u pajtua me Atdheun dhe ka kërkuar që të njihet me të, duke i bërë kërkesë produksionit që ta rikthejë në emision. Përveç Atdheut, edhe qytetarët të tjerë nga Kosova e duan Antonelën, dhe këtë e tregon vetë konkurrentja, përmes një story në Instagram.
“A mendon që shkaku që je më e mira aty të xheloxojnë, edhe djemtë që spo ju jep shansin me ju përul askujt”, I shkruan ndjekësi mesazh në Instagram.
“Po, mendoj që po. Ti qenke shumë inteligjente që e ke kuptuar”, i përgjigjet Antonela.

“Të duam shumë e gjithë Kosova. Bëhu nuse këtu”, i shkruan ndjekësi, ndërsa Antonela i përgjigjet përmes statusit. “Çfarë mendimi keni ju? Edhe unë e dua shumë Kosovën”, shkruan ajo, duke e shoqëruar me një emoji me zemra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *