Arbana Xharra: Do ua mbylli këto xhamia edhe me ju njek në Palestinë!

admin 0

Arbana Xharra: Do ua mbylli këto xhamia edhe me ju njek në Palestinë!

E Knaqët popullin me Xhamia, edhe nja ju ka mbetë tash!Arbana Xharra një nga gazetarët më anti islam në Kosovë edhe njëherë ka rea guar.
Xharra, e cila tradicionalisht ka urr yer dhe urr en fenë islame, kësaj radhe ka goditur mbeshtetësit e Presidentit turk Rexhep Taip Erdogan ja edhe postimi saj:HAP REK LAMEN DHE LEXO LAJMIN E PLOTE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *