Ardit Gjebrea shp ërthen pas ngjarjes që ndodhi: Këta janë të së murë me ndorë

admin 0

Ardit Gjebrea shp ërthen pas ngjarjes që ndodhi: Këta janë të së murë me ndorë

Moderatori Ardit Gjebrea ka reaguar pas artikullit të medias serbe se Simboli i Shqipërisë së madhe, duke iu referuar shqiponjës dykrenare të bërë nga këngëtarja Anxhela Peristeri në një prej paraqitjeve të saj, është një pro vokim i t urpshëm para gazetarëve.
Ardit Gjebrea i ka konsideruar si të sëmu rë me ndorë.
Ai ka publikuar si foto artikullin në story-n e tij në Instagram dhe ka shkruar: “Përfundimisht, këta janë të sëm urë me ndorë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *