Arian Cani E Teproj Shume Kesaj Rradhe: “Jam Grek, Më saktë sdua të jem shqipëtar”

admin 0

Arian Cani E Teproj Shume Kesaj Rradhe: “Jam Grek, Më saktë sdua të jem shqipëtar”

Ironia e Arian Canit: Lajm i mire zgjerimi i Greqise ne det; jam grek, por jam filoshqiptar.Sot ne emisionin e tije zone e lire.
Arian Cani ka befasuar te gjithe me fjalet e tije ku thoshte se..
Ironia e Arian Canit: Lajm i mire zgjerimi i Greqise ne det; jam grek, por jam filoshqiptar. Ja dhe video e keni me poshte shikojeni dhe jepni komentin tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *