Ariani Islami shërohet nga Luikemia, mos kalo pa e ‘URUAR’

admin 0

Ariani Islami shërohet nga Luikemia, mos kalo pa e ‘URUAR’

Arian Krasniqi, djali gjashtë vjeçar, është shëruar plotësisht nga leukemia.
Më poshtë shkrimi i plotë i babit të Arianit:
Të dashur miq, familjarë dhenjerëz të vullnetit të mirë,
Dua të ndaj me ju gëzimin,se pas një trajtimi mjaft të gjatë dhe të mundimshëm, si për Arianin po ashtu edhe për ne si familje, sot pranuam rezultatet perfundimtare se Ariani ka pasur sukses ne trajtim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *