Arif VIadi: Kur unë i këndoja UÇK-së ti Adelina i ndërroje dashnorët Serb çdo natë

admin 0

Arif VIadi: Kur unë i këndoja UÇK-së ti Adelina i ndërroje dashnorët Serb çdo natë

U kapën për marshin e UÇK-së pas shumë viteve pasi përfndoi komplet luf a mes Kosovës dhe Sërbisë.
Kënga “Marshi i UÇK’së ditëve të fundit ka bërë që këngëtarët Arif Vladi dhe Adelina Ismaili të drejtojnë akuza ndaj njëti-tjetrit.
Ishte fillimisht këngëtarja Ismaili e cila tha se Vladi ishte paguar për të realizuar një këngë të tillë, por Vladi ka paralajmëruar padi kundër këngëtares.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *