Arr’estohet Haki Abazi Në Shqipëri ?!?

admin 0

Arr’estohet Haki Abazi Në Shqipëri ?!?

Njëri prej deputetëve të Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, ka vendosur që vikendin ta kalojë në Shqipëri.Ai ka vendosur që ta bëjë këtë, pikërisht në kohën kur Qeveria Kurti që nga java e kaluar ka mbyllur të gjitha bizneset e gast.ron.omisë dhe qendrat tregtare.Por kesaj rradhe nuk i doli mire deputetit te LVV-se.
E këtë situatë të mbylljes si duket nuk po e përballon as ish-zëvendësi i tij, Haki Abazi, që tashmë është edhe deputet, nga partia e Albin Kurtit.Por, siç duket jo gjithçka i shkoi ashtu siç kishte planifikuar.Ai është gjob.itur nga Po licia e Shqipërisë në Milot, për shkak të tejkalimit të shpejtësisë.E, në momentin e ndaljes nga P/olicia ai bëhet a.gresiv ndaj tyre duke bërtitur dhe iu tregon që është deputet i Kuvendit të Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *