Arrin në 52 centimetra trashësia e borës në Kodrën e Diellit

admin 0

Trashësia e borës në Kodrën e Diellit këtë mëngjes është 52 centimetra. Më shumë shi gjatë natës ka rënë në Dibër, Pozharan, Tetovë, Kriva Pallankë, Berovë, Krushevë dhe Shkup.

Më e ftohtë është në Kriva Pallankë dhe Kumanovë ku temperaturat u ulen në 1 gradë, në Tetovë, Shtip dhe Dibër 2 gradë, ndërsa në Shkup u mat temperatura 3 gradë./Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *