Artur Zheji tregon kush qëndron pas krimit në vendin tonë, Klodiana Lala kujton Sokol Olldashin dhe ka një paralajmërim, ja kur do vijë ndryshimi..

admin 0

Artur Zheji tregon kush qëndron pas krimit në vendin tonë, Klodiana Lala kujton Sokol Olldashin dhe ka një paralajmërim, ja kur do vijë ndryshimi..

Artur Zheji tregon kush qëndron pas krimit në vendin tonë, Klodiana Lala kujton Sokol Olldashin dhe ka një paralajmërim, ja kur do vijë ndryshimi
Analisti Artur Zheji dhe gazetarja Klodiana Lala kanë komentuar sot në emisionin ‘Pikat mbi i’, ngjarjet e fundit k iminale në vendin tonë. Zheji foli për një licencim ndërkombëtar të dhjetëra rafinerive të dr gës në vend. Ai deklaroi se ka konflikte midis b ndash ku as pol.itikanët e niveleve më të larta nuk ndërhyjnë dot. Ai tha se në rastin më të mirë pol.icia bën sikur nuk është dhe në rastin më të keq është palë.
“Në momentin kur Shqipëria një vend i pazhvilluar në shumë drejtime është toleruar dhe dikush e ka licencuar që të ketë dhjetëra rafineri dr ge strategjike, që është heroina dhe k kaina, në momentin kur Shqipëria është licencuar apo nuk ngacmohet realisht nga antidr ga ndërkombëtare për të kultivuar k nabis pafund, në momentin kur ti ke një hambar të pashtershëm parash potenciale që dr ga e krijuar, e trafikuar eksportohet lirshëm në Europë, në atë moment ti do kesh dhe policia s’ka çfarë të bëjë. Madje në momente të caktuara i shoqëron karvanët.

Këtu ka konflikte midis bandash tek të cilat dhe politikanët e niveleve më të larta nuk ndërhyjnë dot se ata të marrin peng. Kush më krijon mua atë ballafaqimin e doktrinës që shiko do lajmë lekë, do bëjmë dr gë sepse jemi të varfër dhe do pasurohemi pastaj do ta rregullojmë këtë punë, jo! Do krijohet një aristokraci siç është krijuar m fioze, shumë e pasur, shërbëtorë të tyre me pi toleta në dorë, që janë v asës me pagesë, që janë ekzekutues, janë transportues, janë të mjerë, janë gjynah, vriten çuna të rinj pafund, familje që shkatërrohen është një dramë kombëtare. Nuk e kemi këtë zhvillim, kemi vetëm polarizim. Shqiptari që do të ecë drejt ikën nga Shqipëria, fëmijëve që të vegjël iu mësojnë anglisht se do iki. Kjo është drama e madhe. Në këtë dramë të madhe janë këto gjëra të tmerrshme që ndodhin që na vërtetojnë se asgjë nuk ka ndryshuar, v asje në mes të ditës, v asje të të gjitha llojeve, policia nuk ekziston. Bën sikur nuk është në rastin më të mirë dhe është palë në rastin më të keq. Këtu bëhet nami”, deklaroi Zheji.

“Kur politika të rrezikohet nga kjo bashkëjetesa. Në momentin kur politikanët do të ndihen të rrezikuar, do ndihen në presion dhe k imineli do t’u diktojë se çfarë duhet të bëjë të nesërmen, në atë moment mendoj që politika do të bëhet bashkë dhe duke pasur vullnet politik dhe duke i dhënë frymë policisë. Sigurisht që është luftë e vazhdueshme dhe nuk mbaron kurrë por kur ka frymë policia ka qenë shumë e guximshme. Kam parë momente kur policia është treguar realisht e guximshme. Ka pasur ngjarje kur ka reaguar apo parandaluar. Ju kujtoj ish-ministrin e Brendshëm Sokol Olldashi, kur u pr ngosën shumë persona të rrez.ikshëm. Kemi autorët e disa ngjarjeve, m sakrave që janë arr stuar. Në atë vullneti politik dhe reagimi i policisë dha shpresë tek qytetarët.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *