ASKUSH NUK E PRISTE // Kurti ‘Dri.dh’ Serbine Me Nje Propozim Per Vucicin-Ja Per Cfar Behet Fjale…

admin 0

ASKUSH NUK E PRISTE // Kurti ‘Dri.dh’ Serbine Me Nje Propozim Per Vucicin-Ja Per Cfar Behet Fjale…

Nëse presi.denti Aleksandër Vuciq refuzon të debatojë për probl.emin k.olonial të Kosovës (1912-1999), atëherë atë, e pret edhe një (1) Propozim i ri i Albin Kurtit në takimin e dytë në Bruksel, më 23 ose më 25 korrik 2021.Ndryshe për çështjen e Kosovës, do të ketë rast të takohet dhe të bisedojë me të vetëm në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së, sepse më nuk do të ketë dialog të hashimëve, të isëve, të hoxhajve, të ramëve, të tahirëve, e d.req.it e të birit, të projektuar dhe të inicuar nga Serbia e Aleksandër Vuçiqit sipas Rezolutës 1244 të KS-së së OKB-së dhe sipas Kushtetutës në fuqi të Republikës së Serbisë (2006-Kosova është Serbi).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *