Askush nuk mund ta përfundojë sfidën, 20 mijë dollarë për të qëndruar 10 orë brenda kësaj shtëpie..

admin 0

Askush nuk mund ta përfundojë sfidën, 20 mijë dollarë për të qëndruar 10 orë brenda kësaj shtëpie (Video)

McKamey Manor në Tennessee, është ndërtuar që të jetë shtëpia më e frirkshme në Shtete e Bashkuara. Vizitorët që duan të hynë në këtë “shtëpi të pusshtuar nga shpisrtrat e liig”, duhet të tregojnë lejen e mjekut, ta kalojnë disa teste dhe të nënshkruajnë një dokument pranimi prej 40.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *