“Ata qe ofendojne komandantat e UCK-se, ata 500% nuk jane shqiptar”

admin 0

“Ata qe ofendojne komandantat e UCK-se, ata 500% nuk jane shqiptar”

Nusret Pllana : Ata që ofendojnë luftëtarët e lirisë dhe i gëzohen gjykatës Hagës duhet t’ju bëjm ADN, dhe 500 % nuk dalin GJAK I PASTËRT SHQIPTAR 👏👏👏🇽🇰🇦🇱.Po ashtu na flet për një trim dhe HERO 29 vjeqar të Kosovës në pika të shkurta Feriz Guri 🇦🇱 🇦🇱. Per me shume ju ftojme te ndiqni videon ne vazhdim ku flet Naser Pllana me gjeresisht:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *