Atdheu i bën surprizën e bukur Melisës/ Ja çfarë ndodhi në takimin e tyre, mos i shprehu dashurinë

admin 0

Atdheu solli një violinist në takimin me Melisës. Por, mos ishte kjo me nënkuptim për Sindin që gjithashtu është violiniste.

Në takimin e dytë mes Melisës dhe Atdheun, atmpsfera u bë shumë romantike. Me një violinë në sfond, Atdheu nxjerr nga xhaketa një trëndafil të bardhë për Melisës. “E bardhë sepse simbolizon pafajësinë”, i thotë ai Melisës.

Ky është takimi i dytë midis dy të rinjve dhe afrimiteti midis tyre nuk ka munguar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *