Bυrri kishte fr ίkë të ma bënte se i ngeΙte breηda, e deno ncoυa në Itali dhe…!!

admin 0

Bυrri kishte fr ίkë të ma bënte se i ngeΙte breηda, e deno ncoυa në Itali dhe…!!
Kohë më parë, në redaksinë e JOQ.al, një vajzë nga Fieri tregoi problemin që kishte me bashkëshortin..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *