B0MBASTIKE!! Biden E Bën Vuçiqin T’i “FLLIQ BREKËT” Pas Kësaj Deklarate Për Kosovën !!

admin 0

B0MBASTIKE!! Biden E Bën Vuçiqin T’i “FLLIQ BREKËT” Pas Kësaj Deklarate Për Kosovën !!

Presidenti i Shteteve te Bashkuara, Joe Bidenn, se bashku me dy sena.toret Bob Dole dhe John McCain gjate nje debati ne emisionin politik Meet the Press po debatonin per bom bardimet e NATOse ne Kosove, ne vitin 1999.
Ish zv.Presi denti amerikan Joe Bidenn, tani kandidat i demo.krateve per president te Shteteve te Bashkuara, kunder Presidentit aktual Donald Trump, ne vitin 1999 ishte itha.tar i nder hyrjes tokesore ne Kosove, shkruan FM Images.
Joe Biden: Shihni, ne Uashin.gton ka vetem tre njerez qe mendojne se duhet te shkojme drejt e ne Beograd dhe ta arres.tojme Millosheviçin. Le te mos e genjejme veten, jemi vetem tre njerez (Biden John McCain dhe Bob Dole), te tjerat qe thu.hen jane llafe kot.

Kongresi repub.likan as qe deshiron te votoje per bom bardime, f orcat e NATOs as qe e kane ne mend idene e dergimit te trupave tokesore. Nese Presi denti e do kete ose jo, kjo nuk ka ren desi. Pyetja, men.doj une, eshte se çfare do te qua.jme fitore.
Kemi qe.ne edhe me pare ne kete emision. Per kufizimi i fitores eshte nxjerrja e te gjitha tru.pave jashte Kosoves, kthimi i shqiptareve ne Kosove dhe hyrja ne Kosove e nje for.ce te udhehequr nga NATO. Kjo nuk eshte fi.tore totale. Kjo nuk eshte fitorja qe dua une, nuk eshte fi.torja qe do John McCain.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *