Babai i m err j etën djalit 10 vjeç dhe thotë: E bëra se do bënte mëkate kur të rritet, të paktën tani e çova në Parajsë!!

admin 0

Një baba i quajtur Ismail Kilincer, 32 vjeç nga Turqia ka m byt ur djalin e tij 10 vjeç. Mediat e huaja raportojnë se para se babai ta bente ai e përqafoi dhe djali i thotë “babi më fal”.

Ismaili ka bere ndaj Hysenit 10 vjeç në 8 Mars rreth orës 19:00 në një provincë në rrethin e Karatay. Ai e dërgoi gruan Rabia Kilincer 31 vjeç në dyqan për të qenë i lirë.

Kilincer i tha po li cisë: “Unë i thashë djalit tim se do ta vr is ja. I kërkova falje djalit tim, e përqafova dhe e putha”.

Në këtë moment, fëmija shikoi të atin dhe i thotë: “Babi, edhe unë më vjen keq”. Kilincer tha se ai u ul në këmbët e Huseyin dhe e mb yti atë me duar.

“Unë kam mëka tuar shumë dhe do të shkoj në fe rr. Djali im do të vazhdonte të mëk atonte ndërsa do rritej më shumë. Sa më gjatë që jeton një person, aq më shumë më katon. Unë nuk doja që djali im të binte në tundim ndërkohë që ai rritej dhe të bëhej si unë. Unë doja ta dërgoja në Parajsë ndërsa ai ishte ende pa më kat”, shprehet babai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *