Babë E Bir Bien Në Kontakt Me Rry mën, 16 Vjeçari Vd es Në Vend!

admin 0

Babë E Bir Bien Në Kontakt Me Rry mën, 16 Vjeçari Vd es Në Vend!
Babë e bir bien në kontakt me rrymën, 16 vjeçari vdes në vend!
Një 16 vjeçar ka gjetur vdekjen këtë të hënë për shkak të kontaktit me rrymën elektrike. Ngjarja ka ndodhur në fshatin Lapardha në Berat.
Babë e bir ishin duke korrur mistrin në tokën e tyre dhe në atë moment kanë rënë në kontakt me një kabull të tensionit të lartë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *