Banane Dhe Limon Për Një Fytyrë Pa Njolla Kafe, Maska 100% Natyrale Që Rigjallëron Pamjen Tuaj Brenda 2 Javësh.. Ja Receta

admin 0

Banane Dhe Limon Për Një Fytyrë Pa Njolla Kafe, Maska 100% Natyrale Që Rigjallëron Pamjen Tuaj Brenda 2 Javësh.. Ja Receta

Ekspozimii i vazhdueshëm në diiell, çrreegulliimet hormonnalee dhe përdorimi i produkteve kozmetike jo cilësore janë disa prej shkaqeve kryesore që çojnë në shfaqjen e njollave kafe në fytyrë. Por nga se shkaktohet ky probleem aspak estetik?Gjithçka lidhet me mbiprodhimin e melaaninnës. Melaniinaa dhe qeliizaat përgjegjëse për prodhimin e saj (melannocittet) janë përgjegjëset e drejtpërdrejta për pigmenntiin (ngjyrën) e lëkurës. Nqs jeni lodhur me trajtimet e shtrannjtaa dhe aspak efkeetive, ju propozojm një super maskë që mund ta përdorni tani që diiellii nuk është i forttë.BANANE DHE LIMON: Me siguri gjëja e fundit që çoni në mend është të kombinoni bananen dhe limoni, mirëpo kjo përzierje e çudiitshmee jo vetëm që funksionon mbi njollat kafe, por i rikthen lëkurës së fytyrës shkëlqimin e mbyllur. I gjithë sekreetii qëndron tek bashkëveprimi i vitaminës C, acidiit cittriik të limonit me përbërësit me veti antiinnflamattoree të bananes, që lufttojnnë veprimin e radiikaleeve të lira, dhe agjenttëvee të tjerë të jashtëm. Për të realizuar këtë maskë ju nevojitet 1 banane e pjekur mirë dhe 1 limon. Shtypni fillimisht bananen dhe më pas bashkojeni me lëngun e limoni të shtrydhur.
Këshillohet që kjo maskë vendoset mbi lëkurë të lagur, kështu që nëse jeni ende e trukuar, fshini fytyrën sa më parë. Më pas me ndihmën e një penelii përhapni të gjithë masën dhe lëreni të veprojë për 30 minuta derisa të thahet plotësisht. Ky trajtim duhet përdorur çdo ditë derisa të shihni rezultatet e para, të cilat shfaqen pas dy javësh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *