Banorët lidhin pas peme kryebashkiakun, ja çfarë thonë: Nuk mbajti fjalën që na dha, na ka lënë pa ujë

admin 0

Një kryebashkiak në qytetin jugor meksikan të Chiapas është lidhur në pemë nga rezidentët e tërbuar vendorë, pasi u prezantoi atyre sistemin “e ri” të ujit të pijshëm në gjendje të rrën uar dhe jofunksionale.
Mediat lokale raportonin se Óscar Ramírez po prezantonte të hënën një seri projektesh publike që u kishte premtuar banorëve të qytetit të Frontera Comalapa. Përfaqësues të pakënaqur nga 11 komunitetet nga të cilat përbëhet qyteza në kufi me Guatemalën, ngritën pyetje të ze mëruar ndaj Ramírez për gjendjen e rrën uar të sistemit të ujit të pijshëm dhe më pas e kapën atë duke e mbajtur kundër dëshirës së tij për njëfarë kohe.
Ramírez ishte fotografuar me maskë ne fytyre dhe me duart e lidhura prapa një peme. Një burrë në video që identifikohet si përfaqësues i shoqatës së banorëve dëgjohet duke dë nuar gjendjen e keqe të depozitës së ujit prej betonit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *