Basha Do Të Largohet Nga Drejtimi I PD-Së? Dorëzohet Kan.didatura E Parë Dhe Bëhet Dekl.arata E Fortë: Jam Me Superior Se Basha…

admin 0

Basha Do Të Largohet Nga Drejtimi I PD-Së? Dorëzohet Kan.didatura E Parë Dhe Bëhet Dekl.arata E Fortë: Jam Me Superior Se Basha…

Pasi do rëzoi zyrtarisht kandid.aturën e tij për kry.etar të PD-së, Fatbardh Kadilli është ndalur në një pronon.cim për mediat. Kadilli tha se ndihet shumë më tepër superior para kreut të PD-së, Lulzim Basha. Mes të tjerash Kadilli parashtroi disa nga virtytet e tij politike, duke shtuar se nuk ka për t’i tradhtuar kurrë demokratët.
“Është një moment i rënd.ësishëm për PD. Ka shumë ngarkesë, emocion të shumëfishtë, është moment kthese. Ndonëse është një garë asim.trike. Kryetari në detyrë nuk del as nga zyra dhe ka në dispozicion me mjetet që ishin menduar përballë kryeministrit Edi Rama. Përballë simetrisë morale, ndihem shume herë më superior para tij. Vij në këtë garë duke u ballafaquar me vlerat, pastërtia, integriteti politik, përvoja, zotë.sia për të mbajtur fjalën e dhënë, aftësia e demonstruar në 30 vite në PD për të qenë luajal me këtë parti. Jam njeri që e mbaj fjalën, kam kontribuar, nuk kam tradht.uar kurrë PD. Nuk kam tradhtuar kurrë asnjë nga dem.okratët dhe s’do e bëj”, tha Kadilli.
Ndaj edhe lëvizja “Për PD”, një gru pim kri tik ndaj Lulzim Bashës, vendosën që të depoz.itojnë sot kandidaturat e tyre, kur kanë mbetur edhe dy ditë nga përf.undimi i afatit ligjor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *