Baton Haxhiu ”Con Pesh” Gjithe Kosoven Me Goditjen Qe I Dha Albin Kurtit ! E Quan Rrenc Dhe Tha Qe Ka Patriotizem Fals…

admin 0

Baton Haxhiu ”Con Pesh” Gjithe Kosoven Me Goditjen Qe I Dha Albin Kurtit ! E Quan Rrenc Dhe Tha Qe Ka Patriotizem Fals…

Qeve ria e Kosoves ka vendosur qe per momen.tin te mos e zbatoje reci procitetin me shtetin e Serbise. Kjo qasje ka shtu.ar zerat dhe sulmet ne adrese te krye ministrit Albin Kurti, i cili ka qene i mendimit me pare dhe kete e ka arti.kuluar publikisht gjate fushates elektorale te zgjedhjeve te 14 shkur.tit se Kosova nuk duhet te heqe do.re nga kjo mase.
Kjo teme u dis.kutua ne Euronews Albania, ku nuk munguan debatet mes prota gonisteve Andi Bushatit dhe Baton Haxhiut. Ky i fundit tha se krye ministri Albin Kurti po deshmon se ka genjyer ha.pur pjesen derrmuese te popu llit te Kosoves.

Ka gen.jyer gjithe kohes, patrio tizmin e ka fals. Deshtimet per tre mu.aj i ka aq sa te tjeter i kane bere gjate gjithe qeve.risjeve. Une kam bindjen se Kurti e ka shfaqur fuqine e push.tetit dhe pafuqine e tij dhe pafuqia e tij eshte domi nante. Une kam deshire qe Kurti te jete i suk sesshem, qe mos te zhgenjehen ato 52 perqind qe e kane mbesh.tetur. Albin Kurti per here te pare gjate qeve.risjes e ka kuptuar shume sensitiv nga ato qe ka prem tuar, ka thene ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *