Baton Haxhiu La Nam Edhe Këtë Herë Të Rinjtë Po Dëgjojnë Përralla Nëpër Xhamia

admin 0

Baton Haxhiu La Nam Edhe Këtë Herë | “Të Rinjtë Po Dëgjojnë Përralla Nëpër Xhamia”

Në emisionin për Zgjedhjet Lokale “Analiza Lokale” në Klan Kosova, drejtuesi emisionit Baton Haxhiu tha se “të rinjtë po dëgjojnë përralla nëpër xhami”, dhe kjo deklaratë ka prekur imamin e xhamisë “4 Llullat” Husamedin Abazi, i cili ia numëroi arsyet pse të rinjtë cdo herë e më shumë po frekuentojnë xhamitë, dhe ia kujtoi se përrallat dhe pallavrat shiten në rrethin e politikanëve dhe gazetarëve, e jo në mesin e hoxhallarëve dhe intelektualëve që cdo ditë e më shumë po mbushin xhamitë e vendit.video e plote me poshte(KUJDES!!! Te gjitha te drejtat e videos i takojne autorit te videos qe ka publikuar\Klan Kosova\):
“>VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *