Baton Haxhiu Me Kete Deklarate I Jep Nje “Goditje” Te Madhe Albin Kurtit. Ai Thote Se

admin 0

Baton Haxhiu Me Kete Deklarate I Jep Nje “Goditje” Te Madhe Albin Kurtit. Ai Thote Se

Votimi i qeve.rise se re te Kosovës, te drej tuar nga Albin Kurti per ana.listin Baton Haxhiu tha se ka kap shprese se do ti sjellë di.çka te re Kosoves, madje e cilësoi te pa shprese.Sipas tij, Kurti qe ka qenë jashtë sis.temit tregoi sot se nje sis.tem ka qene me i mire se sa me Albin Kurtin krye.minister.Nga ana tjeter Andi Bushati tha se ky ndry.shim që ka ndodhur në Kosovë ku nje parti kun.dër sistemit arriti të fitoje zgjedh.jet ne Shqiperi eshte ende e pa imagji.nueshme.Por edhe Bushati shpr.ehur rezerva duke thene se fjalimi i Kurtit ne Kuvend ishte poe.tik dhe nuk kishte angazhime kon.krete. Pavaresisht kesaj, e cilesoi model rezis.tence Kurtin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *