Baton Haxhiu – “Pse Njerezit Nuk Po E Kuptojne Qe Albin Kurti Nuk E Do Kosovën…”

admin 0

Baton Haxhiu – “Pse Njerezit Nuk Po E Kuptojne Qe Albin Kurti Nuk E Do Kosovën…”

Analisti Baton Haxhiu ka folur mbrëmë lidhur me qëndrimin e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, sa i përket dial,ogut me Serbinë.Sipas Haxhiut, Albin Kurti me zvar,ritjen që po i bën dialo,gut, tregon se ai nuk e do Kosovën.“Njeriut që his,toria do ta fillojë me të, që thotë skam dokument,acion çfarë është bërë me dialogun, që thotë se nuk dimë çfa,rë është Marrëveshja e Washingtonit, që vendos kushte për dial,ogun duke ditur që nuk është njeriu që mund të vendosë kusht,e. Njeriu që i ka sharë të gjithë që kanë marrë pj,esë në dialog dhe tani i fton ta ndih,mojnë në dialog.
Kam përshty,pjen që ky njeri nuk e do Kosovën, kjo është fatkeqësia jonë. Ai i bën më shumë dëm pop,ullit”, ka thënë Haxhiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *