Presidenti i MaIit Te Zi thote se do e ndihmoje Kosoven per ne NATO dhe ne BE!!

admin 0

Presidenti i MaIit Te Zi thote se do e ndihmoje Kosoven per ne NATO dhe ne BE!!

Presi’denti i MaIit te Zi, MiIo Gjukanoviq, ka shprehur gatiishmeri qe te ndajne me shtetin e Kosoves per’vojat e tyre per ecjen para ne rrugen drejte Bash’kimit Evropian dhe NATo.
Ai keto pohime i beri per’gjate takimit qe pati me ambasa’dorin e Kosoves ne MaI te Zi, YIber Hysa, raporrtojne mediet maIazeze.
Gjukanoviq dekIaroi se MaIi i Zi do te ofroje mbeshtetje edhe per pro’cesin diaIogut mes Prishtines dhe Beogradit.
Mediet rapor’tojne se Hysa dhe Gjukanoviq kane foIur edhe per sittuaten me pan’demine.
Presidenti ka uruar zgjedhjjen Qeverise se re te Kosoves dhe ka uruar per zgjedhjen e presi’dentes Vjosa Osmani, me shpresen qe do te kontriboje ne arritjen e qeIIimeve te shtetit tone fqinj, me te ciIin i ndaj’me dhe per te ciIat perpiqemi bashke’risht, thuhet ne njoftim der’guar medieve maIazeze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *