Bëhuni gati se sa u dha vendimi/ Zbuloni se çfarë do ndodhë me lokalet dhe restorantet javën e ardhshme

admin 0

Bëhuni gati se sa u dha vendimi/ Zbuloni se çfarë do ndodhë me lokalet dhe restorantet javën e ardhshme

Një vendim është marrë së f undmi nga autoritetet në Finlandë të cilat nga java e ardhshme do të lejojnë hapjen e lokaleve.
Qeveria ka thënë se do të zbatohen ku fizimet për orarin e punës, shitjen e al ko ol it dhe numrin e klientëve që do të kenë brenda në restorante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *