Behxhet Pacolli E Tregon Te Verteten ! Jep Deklaraten E Forte Mbi Vjosa Osmanin…

admin 0

Behxhet Pacolli E Tregon Te Verteten ! Jep Deklaraten E Forte Mbi Vjosa Osmanin…

Ne jemi ta.kuar siç jemi takuar edhe per.para por, ajo nuk me ka thene te lu.tem ma jep voten.
Une kam pasur marre.dhenie te mira me zonjen Osmani sepse kur kam qene mini.ster i jashtem ajo ka drejtuar Komi.sionin per Politike te Jashtme.
Pas zgjedh.jeve eshte pare se secili ka qene i hidhe.ruar me tjetrin. Une gjithmone e kam pare realitetin dhe ai ka qene qe nje parti poli.tike ka fituar aq shume vota dhe ka qene e drejte te jete bashke punues ne formimin e insti.tucioneve, tha Pacolli.
Ai ka thene se vota per kri.jimin e institucioneve te reja ka qene vep.rime dinjitoz.

“Ka qene nje veprim dinji.toz i atyre qe kane vendosur te mos pengojne por te jene bashke.punues ne krijimin e institucioneve.
Natyra ime eshte nder.tuese une nuk jam shkate rrues dhe asnjehere ne jeten time nuk kam penguar ose shkate rruar diçka.
Ne fund te fun.dit kur e kam pare se duhet te ecet per.para une nuk kam pasur asnje hezitim qe te jem kun.der, tha pastaj Behxhet Pacolli.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *