Bel Përfekt Me Hudhër Për Vetëm Tre Ditë

admin 0

Bel Përfekt Me Hudhër Për Vetëm Tre Ditë

Hudhra është një ndër perimet më të dobishme e cila njihet tashmë për vetitë e saj kurative. E përdorur së tepërmi në kuzhinë, ajo mund të shërbejë edhe si një instrument për të rënë në peshë në një kohë shumë më të shkurtër nga sa mendoni.
Dr. Albert Schweitzer e përdori atë në mënyrë efektive për të trajtimin e kolEerës, tIifos dhe dizenTteriIsë në Afrikë në vitin 1950. U përdor gjatë dy lufttëraave botërore për trajtimin e plaggëvee në mungesë të antiibiottikëve.
Shumë njerëz e urreejnnë atë vetëm për shkak të aromës së rëndë që ajo ka. Por, kjo mund të reduktohet duke e përdorur atë të pjekur. Përsa i përket përdorimit të saj në eliminimin e kileve të tepërta dhe në hollimin e belit, duhet ta përdorni në këtë mënyrë.
Përbërësit:
LAJMI I PLOT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *