Bëri Shqiponjën Pasi Këndoi Në Eurovizon, Pala Serbe Reagon Keq Për Anxhela Peristerin: Bëri Skandal!

admin 0

Bëri Shqiponjën Pasi Këndoi Në Eurovizon, Pala Serbe Reagon Keq Për Anxhela Peristerin: Bëri Skandal!

Ka përfunduar nata e parë gjysmëfinale e festivalit të madh evropian të këngës, Eurovision Song Contest. Mbrëmja e zhvilluar direkt nga salla e madhe “Ahoy” në Rotterdam të Holandës, solli në skenën e saj gjigante plot 18 artistë nga 18 shtete të ndryshme. Këngëtarja shqiptare, Anxhela Peristeri, që përfaqëson Shqipërinë në ‘Eurovision’ ka bërë simbolin e shqiponjës me duar, dhe ka qenë pikërisht ky gjest i cili ka sjellë reagime nga mediat serbe.shty.pe rekla.men dhe shiko vide.on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *