Berisha Dhe Familja E Tij Përfundojnë Në Listën E Zezë, Reagon Urgjent Amba.sadorja Yuri Kim, Ja Ç’thotë…

admin 0

Berisha Dhe Familja E Tij Përfundojnë Në Listën E Zezë, Reagon Urgjent Amba.sadorja Yuri Kim, Ja Ç’thotë…

Berisha dhe familja e tij përfun.dojnë në Listën e Zezë, rea.gon urgjent Amba.sadora Yuri Kim, ja ç’thotë.
Amb.asadorja e S.H.B.A, Yuri Kim ka rea.guar menjëherë pas lajmin të kom.unikuar pak më parë nga sekretari i Shtetit, Antony Blinken për shpalljen e Sali Berishës dhe familjes së tij ‘non grada’.
“Aktet të korru.psionit të ish-Presid.entit të Shqipërisë Sali Berisha minojnë demo.kracinë në Shqipëri. Unë kam caktuar publikisht Berishën dhe anëtarët e familjes së tij të afërt si të papërshtatshëm për hyrjen në Shtetet e Bashkuara. Ne mbetemi #BashkëKundërKorru.psionit me partne.rët tanë në Shqipëri”, ka shkruar Blinken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *