Betohet Vjosa Osmani: Tërë fuqinë time do t’ia kushtojë ruajtjes së pavarësisë dhe integritetit territorial!

admin 0


Betohet Vjosa Osmani: Tërë fuqinë time do t’ia kushtojë ruajtjes së pavarësisë dhe integritetit territorial!

Vjosa Osmani edhe zyrtarisht ka marrë besimin e deputetëve të Kuvendit të Kosovës për presidente të vendit.

“ Betohem se tërë fuqinë time do t’ia kushtojë ruajtjes së pavarësisë dhe integritetit territorial Kosovës.Sigurimit të lirive e njerëzore të qytetarëve, respektimit dhe mbrojtjes së Kushtetutës dhe Ligjeve. Ruajtjes së paqes dhe mirëqenies së të gjithë qytetarëve e me ndërgjegje e përgjegjësi do ti kryejë të gjitha detyrimet e mia.Betohem”, deklaroi Osmani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *