Bie Nga Dritarja, 17-Vjeçari Hero Shpëton Mrekullisht 2-Vjeçarin

admin 0

Bie Nga Dritarja, 17-Vjeçari Hero Shpëton Mrekullisht 2-Vjeçarin

Një djalë është quajtur hero pasi i shpëtoi jetën një fëmije 2-vjeç
Algerian Feuzi Zabaat arriti të kapë në ajër fëmijën.
Djali sirian Doha Muhammed doli në dritaren e katit të dytë të banesës ndërsa nëna e tij po gatuante.
Për fat të mirë 17-vjeçari e pa atë nga rruga dhe arriti ta kapte pa u d ëm tuar.In cidenti ndodhi në Stamboll, Turqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *