Bieta Sulo nuk e mban dot të qeshurën/ E ftuara në studio: Burrave iu rri mendja vetëm tek…

admin 0

Bieta Sulo nuk e mban dot të qeshurën/ E ftuara në studio: Burrave iu rri mendja vetëm tek…

Në emisionin ‘Ftesë në 5” sot u diskutua tema e tradhtisë bashkëshortore. Studiuesja e astrologjisë Keti Sula bëri një batutë duke shkaktuar të qeshura në studio. Madje edhe vetë moderatorja Bieta Sulo, nuk e ka ndalur veten duke reaguar ndaj batutës.
PJESË NGA BISEDA:
Keti Sula: Mendoj që femrat tra dhëtojnë më shumë se meshkujt. Tek femrat punojnë të dyja hemisferat e trurit, ndërsa tek meshkujt… Femrat e kanë mendjen në dy vende, ndërkohë mashkulli e ka vetëm
Bieta Sulo: Ja dhe duartrokitja vjen nga regjia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *