“Bill Klinton Ka Qajtë Kur E Ka Parë Këtë Kasetë…” | Provojeni Veten A Do Mund Të Rezistoni Pa Qarë Ju

admin 0

“Bill Klinton Ka Qajtë Kur E Ka Parë Këtë Kasetë…” | Provojeni Veten A Do Mund Të Rezistoni Pa Qarë Ju

Deputeti i PDK-së, Xhavit Haliti thotë se kur presidenti i SHBA’ve, Bill Klintoni kishte parë kasetën ku ishte incizuar Mha zsakgra e Izbicës nga forcat serbe kishte qarë.Haliti në T7 tha se Mha zsakgra e Izbicës dhe e Reçakut janë ato që e kanë unifikuar politikën amerikane për të marrë vendim në lidhje me lut ftën në Kosovë.“Dy Mha zsakgra që kanë ndodh në Kosovë, janë ato që kanë unifiku poltikën amrerikane për të marrë vendim. Mha zsakgra e Izbicës është kryesorja dhe e Reçakut. Këto dy Mha zsakgra kanë qenë të jashëzakonshme. Kasetën nuk e di kush e ka regjistru, por kasetën e Izbicës e ka sjellë Liri Loshi në Tiranë. E kemi pa e kemi regjistru, kishte një konkurrencë kujt me ja dhanë. Unë e luta që të mos e nxjerrin derisa ta qoj une diku. Kaseta atë natë është përcjellë në Washington”, tha Haliti.
Ai thotë se të nesërmen në orën 2 të natës, njerëz nga Komiteti i Sigurimit Kombëtar të SHBA-ve i kanë shkuar në shtëpi dhe e kanë lutur që këto pamje të mos transmetohen në CNN.“Në mbrëmje nesër në dy të natës kanë ardhë në shtëpi dhe më kanë lutur që të mos transmetohet në CNN. Këta të komistetit të Sigurimit Kombëtar të SHBA-së. Klintoni kur e kishte parë Mha zsakgra e Izbicës kishte qarë. Menjëherë ka ndodhur pas masakrës së Izbicës”, thotë Haliti.Ai thotë se pasi kasetën e ka parë Klintoni, pamjet janë shfaqur edhe në CNN.Per ta pare kete video beni hulumtime kerkojeni ne google.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *