Bleonα Qereti: Α kα o vllα ndonjë burrë shqipëtαrë që më ngop në shtrαt?

admin 0

Bleonα Qereti: Α kα o vllα ndonjë burrë shqipëtαrë që më ngop në shtrαt?

Unë dua një burrë të vërtetë, që t’më rrahë tri herë në ditë”, tha Bleona Qereti në “Xing me Ermalin” kur u pyet nëse do të marrë shembull këngëtaret e famshme si Madona dhe Jenifer.
Lopez që kanë pasur lidhje me burra më të vegjël në moshë.“Burri më duhet burrë, të më rrahë tri herë në ditë, jo kot. Kështu me kalamaj, s’merrem unë me kalamaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *