BO.MBE / Daçiq Tro.ndit Me Deklaratën E Rende Për Albin Kurtit, Nuk Do T’ju Besohet Çfarë Tha!…

admin 0

BO.MBE / Daçiq Tro.ndit Me Deklaratën E Rende Për Albin Kurtit, Nuk Do T’ju Besohet Çfarë Tha!…

Daçiq dekl.aroi se “sot Prishtina nuk e dëgjon askënd”.“As Brukselin, as SH.BA-në. Poli.tikanët shqiptarë në Prishtinë janë të ndarë. Kështu që disa janë amer.ikanë, të tjerë evropianë dhe i treti gjerman.
Albin Kurti thuhet të jetë më shumë gjerman sesa ame.rikan”, tha Daçiq.
Sipas tij, grupet e punës nga të dy palët që merren me çështje teknike duhet të funksi.onojnë, në mënyrë që të arrihet ndonjë përparim.
“Ne do të durojmë gjithçka stoikisht, do të jemi të durueshëm dhe kurrë nuk do të largohemi nga tryeza ku po zhvillohen negociatat. Serbia do të jetë konstruktive”, tha Daçiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *