BOMBASTIKE !! Vjen Lajmi Që Po “ÇMEND” Serbët, “Ame.rika Do Të Hyn Në Lojë Dhe Vuçiqin Do T’a Detyrojnë Të..”..

admin 0

BOMBASTIKE !! Vjen Lajmi Që Po “ÇMEND” Serbët, “Ame.rika Do Të Hyn Në Lojë Dhe Vuçiqin Do T’a Detyrojnë Të..”..

Mediat serbe kanë shkruar sot se, min.istri i Mbrojtjes të Kosovës, A.r.mend Mehaj, bisedoi me ish-Sekretaren e Shtetit të SH.BA Madeleine Albright, së cilës, siç deklaroi, “ai shprehu mirënjohjen e përjetshme për udhëheqjen e saj dhe vendosmërinë në momentet tona më të vështira për Kosovën”.“Unë i thashë se ajo është heroina e Kosovës dhe të gjithë çlirimtarëve të Ballkanit dhe ajo gjithmonë do të jetë e tillë” – ka shkruar Mehaj në Facebook.
Ai shtoi se gjithashtu Mehaj shtoi se ai mori një ftesë nga Madeleine Albright për t’u takuar gjatë vizitës së tij zyrtare në Shtetet e Bashkuara.
“Në fund, e ftova sekr.etarin Albright të vizitojë Ministrinë e Mbrojtjes dhe FSK-në dhe të mbajë kontakte të rregullta në të ardhmen” – tha Mehaj.Shprehu mirënjohje për popullin ameri.kan, Minist.rinë e Mbrojtjes dhe ushtrinë amerikane për kontributin e tyre të pazëvendësueshëm dhe jetik në të gjithë procesin e ndërtimit, zhvillimit dhe përparimit të të ashtuquajturës Min.istri të rreme të Mbrojtjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *