Bra ktisi shkollën dhe bëri 5 punë, 20-vjeça rja blen shtëpinë 120 mijë euro…!!

admin 0

Bra ktisi shkollën dhe bëri 5 punë, 20-vjeça rja blen shtëpinë 120 mijë euro…!!

Një vajzë e re arriti të blinte shtëpinë e saj të parë pa ndihmë në moshën 20 vje çar edhe duke lënë shkollën në moshën 17 vjeç are.…Ndiqeni videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *